Aktiviteter i juni 2019
juli »»

Vellykket tur med elever fra Røyken

Det var noen forventningsfulle elever som møtte oss på kaia i Langesund 11. mai. Etter en noe fiskefattig tur i fjor håpet de på at det skulle bli noe mer fisk i år.

Turer for ungdom og andre som trenger en avveksling i hverdagen er et satsingsområde for Havfiskeklubben.no. Det er andre året på rad vi kjører tur med elever fra Røyken og to av klubbens medlemmer var med i tillegg til skipperen fra Grefstad Havfiske.

Vi leita etter fisken på en del plasser og til slutt fant vi en god fiskeplass der vi fisket opp ca 70 kg sei.

Elevene syns det å få så mye sei var artig og spennende. De hadde en fin dag ute på havet og storkosa seg. En del av opplegget er at de skal sløye, filetere og ikke minst spise den selvfiskede maten.

Svein Varberg

Her er noen bilder fra turen.

Nå er turene for 2019 lagt ut i kalenderen.

Her er det bare å melde seg på!