2011 fisketurer fra Langesund er klare

Klubbens faste turer fra Langesund er nå klare og lagt ut i kalenderen. Vi har redusert antallet noe i forhold til tidligere år, da det har vært en del avlysninger på grunn av for liten påmelding. Nytt år av året er at vi har satt av to turer til skikkelig havfiske.

Lørdag 8. mai og lørdag 27. august har vi bestilt en 10-timers havfisketur. Her kjører vi (med værforbehold) ut på havet, ankrer opp på kjente fiskeplasser og går etter stor lange og torsk m.m.

På grunn av mer kjøring og lengre tur, må vi betale litt mer for dette og prisen er satt til 750,- pr. fisker. Vi håper det skal være verdt det med tanke på muligheten for stor fisk.

I 2010 ble det ikke arrangert helgeturer slik vi pleier. Det skal vi få til inneværende år. Styret har delegert oppgaven med å finne egnede turmål, samt organisering av turene til Knut Erik Hansen. Forslag til turer vil bli lagt fram på årsmøtet.