Aktiviteter i desember 2018

Bli med Havfiskeklubben.no til Saltstraumen

Havfiskeklubben.no arrangerer siste helgen i april tur til Saltstraumen – rettere sagt til Artic Seasport som ligger litt lenger inne i fjorden. Dette er et sted kjent for stor og mye fisk, men som samtidig ligger noe mer beskyttet for vær og vind. Vi håper du vil bli med.

Arctic Seaport ved Skjerstadfjorden

Artic Seasport ligger idyllisk til 25 km utenfor Bodø, med kort avstand til Saltstraumen. Samtidig som beliggenheten garanterer deg stille og fredelige omgivelser, er det heller ikke mer en ca. 10 minutter til nærmeste tettsted, Tverlandet, som har alt av butikker, frisører, bank, post og andre fasiliteter du kunne ønske.

Det blir fjordfiske og vi vil nesten garantert få komme ut og fiske siden fjorden ligger mer skjermet for vær og vind enn ute på åpent hav. Det er artsrikt i Skjerstadfjorden. Det er gode muligheter for blant annet sei, torsk, steinbit og kveite av bra størrelse.

Det vil være en fordel og ta med seg utstyr til fiske fra land i tillegg til havutstyr.

Turen går fra onsdag 27. april - søndag 1.mai.

Det er kun 3 hytter ledig foreløpig, så vi trenger en rask påmelding til denne turen.

Hyttene har plass til 4-6 personer. Båtene har plass til 4 personer.

Hvis vi ligger 4 stykker på hytta med leie av båt, Uttern S56 med kartplotter og ekkolodd, i 3 dager kommer dette på ca. kr 2.570,- pr. pers.

Flybilletter kommer på ca. kr 1.500,- pr. pers tur/retur Oslo-Bodø.

NB! Vi forsøker å ordne transport av fiskeutstyr og fiske hjem slik at vi slipper å ta dette på flyet.

Nettadresse er: http://www.arctic-seasport.no/

Telefon for spørsmål: 91 60 50 07

Bestilling skjer gjennom Havfiskeklubben.no og turen betales via klubben.

Påmelding innen 5. februar

Nå er turene for neste år lagt ut i kalenderen.

Her er det bare å melde seg på!