Bli med på Skrei-aften på Onkel Thor

Havfiskeklubben.no arrangerer en Skrei-aften på restauranten Onkel Thor i Vestfossen torsdag 3. mars kl. 19.00. Alle medlemmer og fiskespisende venner er velkomne.
Onkel Thor er et spisested kjent for sitt gode kjøkken. Hvert år arrangeres det flere skrei-aftner og torsdag 3. mars kl. 19.00 har vi reservert bord.

Vi tilbyr derfor alle medlemmer med venner og partnere til å bli med på denne hyggelige kvelden.

For kr 300,- kan du spise så mye skrei og tilbehør du ønsker. Og her diskes det opp med skikkelige råvarer tilberedt på profesjonelt vis. Bare å glede seg til en kulinarisk opplevelse med andre ord.

Påmelding er bindende og skjer til klubben, men betaling skjer direkte til spisestedet. Drikke etter eget ønske kommer i tillegg til prisen på kr 300,-. Stedet har alle rettigheter.

Havfiskeklubben.no ønsker velkommen til bords!

Se www.onkelthor.no