Hyggelig Skrei-aften på Onkel Thor

Havfiskeklubben.no arrangerte torsdag 3. mars Skrei-aften på Onkel Thor i Vestfossen. 10 medlemmer brukte denne kvelden til å kose seg med god mat og drikke.

Medlemmene av Havfiskeklubben.no samlet rundt langbordet på Onkel Thor i Vestfosen torsdag 3. mars. Her ble det mye god mat i hyggelig lag.

Det er blitt en tradisjon med Skrei-aften på Onkel Thor i Vestfossen. Siden torsk og Skrei er en yndet fisk for Havfiskeklubbens medlemmer, tenkte vi derfor at tiden var moden for en hyggelig aften med god mat og drikke.

10 medlemmer stilte opp torsdag og maten falt i smak. To runder med Skrei, rogn og lever i tillegg til poteter og gulrøtter. Etter hovedretten var det dessert og kaffe. Ingen grunn til å gå sulten hjem etter denne kvelden med andre ord.

Dette frister til gjentakelse - så vi får se hva vi kan få til neste vår.