Endelig godkjent for Grasrotandelen

Havfiskeklubben.no er endelig godkjent som mottaker av Grasrotandelen. Dermed kan du nå registrere klubben som mottaker at en prosentandel for hva du spiller for. Pengene skal brukes til å sponse turer for ungdom.

Styret i klubben har tidligere behandlet spørsmål om alternative inntektsmuligheter ettersom kontingenten holdes på 200 kroner. Grasrotandelen har vært et slikt alternativt og det er gledelig at vi endelig har fått dette på plass. Dette ble også etterlyst på siste årsmøte fra medlemmer.

Det betyr at klubben mottar en prosentvis andel av hva du tipper for dersom du registrerer oss som mottaker. Vi oppfordrer selvsagt alle medlemmer og andre fiskeinteresserte til å gjøre nettopp det.

Pengene skal brukes til aktiviteter i klubben og skal komme medlemmer og andre til gode. Spesielt viktig ser vi at klubben kan være med på å sponse aktiviteter for ungdom som ellers ikke ville i stand til å bli med på ordinære turer. Sponsingen av disse turene må stå i forhold til inntektene fra Grasrotandelen.

Neste gang du spiller oppfordrer vi deg til å gi beskjed om at Grasrotandelen din skal gå til Havfiskeklubben.no. Vårt organisasjonsnummer er: 985 469 741

Skitt fiske og lykke til med spillet.