Fisketurer for 2012 er lagt ut i kalenderen

Alle fisketurene fra Langesund i 2012 er nå lagt ut i kalenderen. Klikk på datoen, sjekk om det er ledig plass, og så send oss en e-post for å melde deg på turen. Enkelt og greit.
Vi har for 2012 satt opp tre havefisketurer med en varighet på 10 timer. Prisen for turen er 750,- som i fjor.

Det er viktig å merke seg at dersom vær og andre forhold tilsier det, kan turen gjøres om til en vanlig pilketur. Dette er en avgjørelse som skipperen tar i samarbeid med dem som er med på den enkelte tur. Dersom turen gjøres om reduseres prisen og pengene blir stående som til gode til neste tur.

Tips til langtur
Havfiskeklubben.no ønsker tips fra medlemmene om hvor de ønsker å reise på langtur neste vår. Turen våren 2011 til Saltstraumen var vellykket, men fiskemessig en nedtur. Vi tar derfor gjerne i mot tips til steder hvor det kan være fint å fiske på vårparten.