Kald sesongavslutning i Langesund

Det ble en meget kald sesongavslutning i Langesund den første helgen i desember. Men det ble noen fine fisker og yngstemann på turen tok selvsagt den største fisken.

Sivert med sin torsk på 11,5 kilo tatt utenfor Langesund lørdag 1. desember.

Sivert var desidert yngstemann på denne turen og reiste i følge med Lars Peter. Og det det var nesten like selvsagt han som fikk den største fisken.

Det ble en torsk på 11,5 kilo og den unge fiskeren var selvsagt stolt over fangsten.

Det ble tatt flere torsker på fire – fem kilo og en mengde sei slik det pleier å være utenfor Langesund.

Dette blir den siste turen dette året da turen 15. desember er avlyst på grunn av for liten påmelding. Med mindre seks medlemmer kaster seg på mailen – for vi kan kjøre tur om folk vil.

Vi benytter anledningen til å ønske alle fiskeinteresserte (og selvsagt alle andre) en riktig God Jul og et godt nytt år.

Neste år er Havfiskeklubben.no 10 år og vi planlegger nå et aldri så lite jubileum lørdag 2. mars. Sett av datoen i kalenderen allerede nå.