Forblåst tur med moderat fiske

Årets første tur lørdag 2. mars ble en vindfull affære. Det var på nippet til at klubben avlyste på grunn av prognosene, men for våre nye medlemmer fra Oslo, var ikke det noe alternativ. De skulle på sjøen – koste hva det koste ville – nesten i hvert fall.

Blide og klare gutter på vei ut i vindværet lørdag 2. mars. (F.v) Erik Bråthen, Sten Erik Andersen og Oddvar Sæves skulle ut og fiske – koste hva det koste ville – nesten i hvert fall.

Med varsler om opp mot 15 sekundmeter vind fra sydvest kan farvannene utenfor Langesund være skumle, men turen gikk uten stor dramatikk. Det ble riktignok kortet noe ned da det husket vel mye.

Sikkerheten kommer alltid i første rekke og det har vært flere avlysinger på grunn av vindforholdene i Langesund.

Det ble kun to torsker på våre nye medlemmer fra Oslo. Men til gjengjeld ble det en del sei. Middagen er dermed sikret for noen uker framover.

Erik Bråthen (t.v.) og Oddvar Sæves med noe av fangsten etter årets første tur i regi av Havfiskeklubben.no.