Aktiviteter i juni 2019
juli »»

Kontingenten er sendt ut

Vi har nå sendt ut kontingentkrav til alle som ikke har betalt denne direkte til vår konto. Vennligst sjekk e-posten deres for faktura. Vi har også slettet alle som ikke har betalt kontingenten i fjor og tidligere år. Tilgangen til intranettsidene er også sperret.

Det er dessverre mange som glemmer å betale kontingenten sin hvert år og det er mange som heller ikke varsler klubben om at de ikke ønsker å være medlem lenger.

Dette gir oss mye ekstraarbeid, men nå er vi snart ferdig med oppryddingen.

Vi synes selvsagt at det er leit å miste og slette medlemmer, men har forståelse for at livssituasjonen og interesser forandrer seg.

Men vær vennlig å melde dere ut slik at vi slipper å sende purringer og derved få mye ekstra arbeid. Klubben drives som kjent på dugnad og vi vil helst bruke tilden på andre oppgaver.

Ha en god påskeferie alle sammen.

Nå er turene for 2019 lagt ut i kalenderen.

Her er det bare å melde seg på!