Kontingenten er sendt ut

Vi har nå sendt ut kontingentkrav til alle som ikke har betalt denne direkte til vår konto. Vennligst sjekk e-posten deres for faktura. Vi har også slettet alle som ikke har betalt kontingenten i fjor og tidligere år. Tilgangen til intranettsidene er også sperret.

Det er dessverre mange som glemmer å betale kontingenten sin hvert år og det er mange som heller ikke varsler klubben om at de ikke ønsker å være medlem lenger.

Dette gir oss mye ekstraarbeid, men nå er vi snart ferdig med oppryddingen.

Vi synes selvsagt at det er leit å miste og slette medlemmer, men har forståelse for at livssituasjonen og interesser forandrer seg.

Men vær vennlig å melde dere ut slik at vi slipper å sende purringer og derved få mye ekstra arbeid. Klubben drives som kjent på dugnad og vi vil helst bruke tilden på andre oppgaver.

Ha en god påskeferie alle sammen.