Årets fisketurer er nå lagt ut

Årets fisketurer med Grefstad Havfiske i Langesund er nå klare og ligger ute i kalenderen.

Årets sesong starter 8. mars med en pilketur fra Langesund.

Årets turer er blitt 50 kroner dyrere enn i fjor da prisene har stått stille fra Grefstad i to år.

600 kroner for en 8 timer lang pilketur og 800 for en 10-timers havfisketur er likevel ikke dyrt sammenlignet med andre tilbud.

Det er lagt opp til 11 turer totalt i år. Påsken kommer i slutten av april og gjør at vi trolig ikke greier å få noen tur denne måneden, men vi jobber med saken.

Du må være medlem eller sammen med et medlem for å bli med på våre turer.

Det er viktig å være tidlig ute med påmelding, da det fort kan bli fullt. Det er som vanlig førstemann til «mølla»-prinsippet som gjelder. Bestilling av tur er bindende og må betales med mindre du avbestiller i god til slik at andre kan ta din plass.

Kontingenten forblir trolig 200 også i år og brukes til drift av klubben.

Ønsker noen turer i midtuke kan dette bestilles, men da trenger vi litt planleggingstid.

Vi formidler også turer for grupper som ønsker en fisketur etter egne satser.
Dette gjelder dog ikke på våre oppsatte fisketurer.