Aktiviteter i januar 2020

Kveitefiske i Saltstraumen

En av våre mer trofaste medlemmer tok turen til Saltstraumen litt tidligere i år. Lars Peter Pedersen og broren hans halte opp to fine kveiter.

Det var litt kaldt, men fine forhold og det beste av alt - kveita beit. Det ble brukt en jigg for å ta denne.

Like etter at Havfiskeklubben.no hadde tur til Vestlandet og Flokeneset, tok Lars Peter og broren hans turen til Saltstraumen - nærmere bestemt på en liten plass de kaller Flyplassen. Dette er ikke langt fra Bodø.

Fangsten ble to fine kveiter og den største var på 33 kilo og ca. 1,3 meter lang. Hvor lang tid han brukte på å lande fisken, sies det ikke noe om, men etter stanga å dømme på det ene bildet, var det både hardt og slitsomt.

Lars Peter med fisken på 33 kilo. Den er sirlig filetert og fryst for glede på matfatet utover sommeren.

Årets turer er nå lagt ut i kalenderen.

Det er et begrenset tilbud i år på grunn av torskeforbudet