Aktiviteter i juni 2019
juli »»

Starter havfiskesesongen 9. august

Vi starter opp med høstens fisketurer allerede lørdag 9. august, men foreløpig har vi kun en påmeldt. Vi legger derfor ut en liten sak fra den siste havfisketuren vi hadde slik at alle kan se hvilken fangst som ble tatt.

Espen Krohg har sendt oss et lite referat med bilder fra siste havfisketur den 7. juni i år.

Han kan melde om knall vær og godt bett - både etter torsken på noe grunnere vann - og ute på havet etter lange og storsei.

Resultatet ble mye torsk, 6-7 langer på opp til 12,5 kilo, brosme på rundt 3,5 kilo og 7-8 storsei med 9 kilo som den største.

Da snakker vi om skikkelige fangster.

Så folkens - her er det bare å melde seg på - dette er langt unna makrellfisket vi har drevet med i sommer.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer og håper på stor interesse for turene framover.

Påmelding skjer som vanlig til klubbens e-post: post@havfiskeklubben.no

For ikke-medlemmer er det også mulighet, men vi vil selvsagt at alle som ønsker å bli med på tur - også melder seg inn i klubben. Kontingenten er på bare 200 kroner året.

På bildene ser vi deler av fangsten.

Nå er turene for 2019 lagt ut i kalenderen.

Her er det bare å melde seg på!