Aktiviteter i juni 2017
juli »»

Neste års turer er lagt ut

Klubbens fisketurer fra Langesund i 2016 er nå lagt ut kalenderen. Dessverre er det bare to turer på vårparten, men desto flere på høsten. Antallet turer er likt som i 2015.
Bakgrunnen for at det ikke ble flere turer første halvår er lavere kapasitet hos Grefstad havfiske. Vi har imidlertid mulighet for å kjøre turer på bestilling, men dette må avklares i god tid.

Grefstad har også stor pågang og de ledige helgene har derfor vært opptatt lenge i første halvår.

Prisen er også gått opp etter å ha stått stille i to år. Det koster nå 700 for en pilketur på 8 timer og 900 for en havfisketur på 10 timer.

Gå inn i kalenderen på gulmerkede datoer og sjekk hva som er ledig av plasser. Som vanlig er det førstemann til mølla så her gjelder det å være raske med påmeldingen.

Husk at dette er bindende og at eventuelle avmeldinger må komme i god tid før turen hvis du skal unngå å betale for en tur du blir forhindret fra å bli med på.

Vi jobber også med å få til en langhelg i midten av april. Dette vil vi komme tilbake til så raskt som mulig.

Alle turene for 2017 lagt ut.

Bare å melde seg på før det er for sent!

OBS! Prisendringer