Aktiviteter i august 2017

Vellykket årsmøte med 15 frammøtte

Havfiskeklubben.no hadde onsdag 25. januar sitt årsmøte på Sanden Hotell. Det møtte opp 15 medlemmer til en hyggelig kveld med servering av så vel mat som faglig påfyll.

Vanlige årsmøtesaker ble behandlet sammen med valg.

Årsmøtet oppfordret alle medlemmer som spiller via Norsk Tipping til å gi Grasrotandelen til Havfiskeklubben.no. Dette kan gi et betydelig tilskudd til klubben.

Det ble også bestemt å holde kontingenten på 200 kroner i 2017, men årsmøtet åpnet for en økning i 2018 dersom ikke økonomien bedret seg og flere betalte inn kontingent.

Det er nemlig mange som har meldt seg inn i klubben, men som slurver med betalingen selv om kontingenten kun er 200 i året.

Etter at selve årsmøtet var ferdig, tok Stian Nyblin-Austgulen for seg artsfiske i Norge. Han er selv en ivrig fisker som kunne gi et interessant innblikk i hvordan de driver med fiske etter spesielle arter over store deler av landet.

Klubben har nå følgende styre:

Leder: Roy Hansen - gjenvalgt for 2 år.

Nestleder: Hans Erik Andersen - ikke på valg

Sekretær: Bård Reitan - gjenvalgt for 2 år

Kasserer og turansvarlig: Terje A. Haugen - gjenvalgt for 2 år

Styremedlem: Lars Peter Pedersen - valgt for 1 år

Varamedlem: Stian Nyblin-Austgulen - valgt for 1 år

Varamedlem: Kåre Andersen - valgt for 1 år

Revisor: Nina R. Andersen - valgt for 1 år (gjenvalg)

Valgkomité er Stian Nyblin-Austgulen, Jens Erik Solberg og Stein-Åge Madsen.

Flere ledige plasser i høst. Det er tatt mye stor fisk utenfor Langesund i det siste. Så meld dere på turene som er ledige!