Aktiviteter i november 2017

Tok storseien på sin første havfisketur

Cathrine Andersen hadde sin første havfisketur med klubben 23. september. Det ble en tur hun sent vil glemme med en sei på hele 10,5 kilo. Nå har hun meldt seg på ny tur.

Havfiskeklubben.no har noen jenter som medlemmer, men dessverre er det få aktive fiskere. En av nykommerne er Cathrine Andersen. Hun tok like godt sjansen på å melde seg på en havfisketur på 10 timer i slutten av september.

Det ble en tur som ga mersmak og hun sier at hun ble tatt godt vare på som «fersking».

Her forteller hun om sin opplevelse av turen:

Vi var seks personer og tre som debuterte som havfiskere. Jeg kastet ut for aller første gang og fikk napp etter ca. 30 sekunder. Fantastisk opplevelse å kjenne suget i snøret. Dro opp en «liten» sei på 5.5 kg. Jeg var super fornøyd.

Grunnet litt vanskelig strømforhold flyttet vi oss litt lengre ut. I løpet av 15 minutter dro følget opp en flott Brosme og en flott Lange av en av de andre debutantene.

Det var da jeg jeg trodde jeg fikk «bunn» og begynte forsiktig å sveive inn. Men fy det ble tungt. Melkesyre helt opp i øra. Måtte rett og slett få hjelp av mannfolka og fikk da dratt ombord en nydelig «dobbel» sei med en på 10.5 Og en på 6 kg. Det var en stas opplevelse.

En av følget dro også opp en staselig Blåkjeft.

Det var noe humpete, men flott opplevelse. Jeg skal være med flere ganger - det var gode minner å dra med seg hjem til venner og kjente. Forhåpentligvis flere som tørr å slenge seg med. Kan jeg - kan dem.

Mye god mat i disse to her.

Cathrine igjen med den største fisken. Hun kommer garantert til å være med på flere turer og oppfordrer flere jenter til å bli med.

De resterende turene for 2017 er fulltegnet.

Nå er alle turene for 2018 lagt ut i kalenderen.

Påmelding på epost til klubben.

post@