Aktiviteter i november 2020

Brukbart fiske på årets første havfisketur

Etter at havfisketuren 18. april ble avlyst på grunn av Korona-utbruddet, var det en spent gjeng som lørdag 20. juni satte kursen for Langesund og årets første dypvannstur.

Stian fra Hokksund er sammen med tre andre litt over gjennomsnittet ivrige når det gjelder havfiske. De kaller seg Team Taurulus og tar turer også på privat basis, men er alle medlemmer i Havfiskeklubben.no.

Det samme kan sies om «dansken» som også var med sammen med en nykommer i klubbsammenheng.

Her er Stians rapport fra lørdagens tur:

Været var med oss, og vi fikk gode forhold. Skipper Per dregget oss på 250 meters dyp, og slik at vi kunne slippe tau og komme over skrenten ned til 350 m.

Det begynte mindre bra med snøre fast i bunn 3 ganger, og litt snørekluss. Etterfulgt av 4 svarthå på første opptrekk for min del.

En blåkjeft kom i båten før vi nådde 350 m. Der traff vi en fin periode med tunge drag i stengene.

Mye fin brosme med 11,66 kg på topp, og lange opptil 20 kg.

En del sløyejobb og mye fin filet før Jera 2 fikk oss til land litt etter skjema på en motor.

Virkelig godt å være utpå igjen. Bilturen hjem i øs pøs, så denne gangen var timingen perfekt.

Allerede førstkommende lørdag - 27. juni er det ny tur med Havfiskeklubben.no. Dette er en såkalt pilketur hvor det fiskes på grunnere vann og som normalt er preget av makrellen på denne tiden av året.

Her er noen bilder fra turen.

Vi ønsker alle en sikker og god førjulstid!

Ta vare på hverandre!