Aktiviteter i juli 2017

Du er her: Bli medlem

Formålet med klubben er at personer som normalt ikke hører hjemme i en lokal havfiskeklubb kan melde seg inn i Havfiskeklubben.no og få stort sett de samme tilbudene som andre gir. Gjennom en felles interesse for sjø- og havfiske, vil vi danne et fellesskap som dreier seg om friluftsliv, fiske og sosialt samvær.

Klubben er åpen for alle, men nedre aldersgrense er 18 år. Kvinner oppfordres spesielt til å melde seg inn da vi vet det finnes en rekke fiskeinteresserte kvinner som ikke føler seg velkommen i "Fiskeklubben Grei".

Et medlemskap koster kun kr 200,- pr år.

Kontingenten blir kun brukt til driften av klubben og eventuelt andre tiltak som kommer medlemmene direkte til gode.

Havfiskeklubben.no har egne sider for medlemmene og her finner du informasjon om kommende turer, nyttige tips om fiske, regler m.m.

Dersom du melder deg inn via mail eller telefon vil du i løpet av kort tid få tilsendt ditt brukernavn og passord slik at du kan delta i klubbens ulike aktiviteter.

Medlemsskjema

NB! Dersom du av ulike årsaker ikke ønsker å være medlem lenger, må utmelding skje skriftelig før årsskifte. Utestående medlemskontingent må betales.

Alle turene for 2017 lagt ut.

Bare å melde seg på før det er for sent!

OBS! Prisendringer