Aktiviteter i mai 2017
juni »»

Du er her: Hva er havfiske?
Med havfiske mener vi fiske direkte fra båt med stang og snelle eller annet egnet redskap.

Vi er opptatt av at havfiske skal foregå under ryddige forhold som oppnås ved å være medlem i en havfiskeklubb eller forening som også er medlem i Norges Havfiskeforbund (NHF). Havfiskeklubben.no er nystartet og har ennå ikke kommet så langt som å melde seg inn i det nasjonale forbundet.

Et annet godt organisert sted å være medlem i er Norges Jeger- og Fiskeforbund, men der er havfiske bare en liten del av deres organisasjon.

Som medlem i en havfiskeklubb/forening, så kan du delta på klubbens felles aktiviteter som eks. klubbmøter, klubbturer og klubbmesterskap m.m.

Er klubben tilsluttet NHF. så kan en også delta på deres Havfiskefestivaler og andre arrangemang i deres regi.

Om vi kan kalle havfiske for en sport eller hobby, så sier vi - ja, takk begge deler.

Havfiskesporten er egnet både for gutter og jenter, men her setter NHF og de fleste klubber en nedre alders grense på 14 år. Havfiskeklubben.no har i utgangspunktet 18-års aldersgrense.

Alle turene for 2017 lagt ut.

Bare å melde seg på før det er for sent!

OBS! Prisendringer